top of page

Over ons

Bij Peter van der Linden Hoveniers werken we met gespecialiseerde vakbekwame medewerkers die passie voor het vak hebben.

 

We beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen van tuinen, parken en openbare ruimten. Ook beplantingsplannen, verlichtingsplannen en de volledige aankleding van uw tuin met tuinmeubilair en accessoires zijn onderdeel van onze ontwerpen.

 

Wij beschikken over veel kennis en kunde op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander ook tijdens de tuinaanleg en onderhoud waar we op moeten letten. Met oog voor detail, streven wij naar optimaal resultaat en nemen met minder geen genoegen.

 

Wij verzorgen zowel het tuinontwerp, de aanleg en het onderhoud . Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheden. Op elk gebied van groenvoorziening zijn wij u graag van dienst.

 

Naast onze eigen experts, hebben wij een uitgebreid netwerk van partners en collega’s op het gebied van tuinverlichting, beregening en vijvers.

 

Peter van der Linden

 

bottom of page